Katkıda bulunanlar

5 Ocak 2010 Salı

El Falı (Kehanet Yöntemi)



















El Yapınız
Duygusal ve sezgisel yanınız son derece kuvvetlidir. Genellikle çok duyarlı, hassas ve kolayca kırılabilen bir insansınız. Hayal gücünüzün kuvveti zaman zaman günlük yaşamın gereksinimlerinden uzaklaşmanıza ve başka dünyalara kaymanıza neden olabilir. Güzellikler ve estetik olan her şey yaşamınızda çok önemli bir yere sahiptir. Sezgileriniz ve duyu dışı algılarınız kimi zaman çok kuvvetli bir hale gelerek, yaşamınızı yönlendirmekte ya da başka insanlara tavsiye vermekte size rehberlik edici bir konuma da gelebilir.

Kader Çizgisi

Elinizdeki Kader Çizgisi zayıfsa, yani kolayca görülmüyorsa, yaşamınız sizin dışınızdaki güçlerin kontrolüne açık demektir. Hayata dair amaçlarınızı gerçekleştirmek için gerekli inisiyatifi ve sorumluluğu almakta zaman zaman yetersiz kalabilirsiniz.




Hayat Çizgisi

Elinizde geniş yayı olan bir Hayat Çizginiz varsa, açık yürekli, bonkör ve her şeyi dert etmeyen bir insansınız. Hayatı dolu dolu, tüm maceralarıyla yaşamayı tercih edersiniz. Dışadönük ve insanlarla rahatça ilişki kurabilen bir kişiliğe sahipsiniz. Sıcakkanlılığınız ve samimiyetiniz sevilen bir insan olarak tanınmanızı sağlar.




Kalp Çizgisi

Eğer elinizdeki Kalp Çizgisi, aşağıya, bileğinize doğru kıvrılarak iniyorsa, duygularınız yaşamınızı ve kişiliğinizi etkileyen önemli unsurlar demektir. Derin bir duygusallık ve ihtiraslar, aşk hayatı ve partnerle geçirilen deneyimler, yaşamınızın her alanında belirleyiciliğe sahip olduğu gibi, kişiliğinizin şekillenmesinde de önemli role sahiptir.




Akıl Çizgisi

Elinizdeki Akıl Çizgisi düz bir şekilde ilerliyorsa, içgüdülerinizin ve sezgilerinizin düşüncelerinizi etkilediğinin göstergesidir. İmajinasyonunuz, hayal dünyanız son derece gelişkindir. Pek çok zaman ütopya olarak nitelendirilebilecek düşünceler yaratırsınız. Sanata, psikolojiye ve diğer sosyal bilimlere karşı yeteneğiniz oldukça fazladır.

Hiç yorum yok: